VILL DU STÖDJA OSS?

Skänk en gåva

Järfälla kvinnojour tar tacksamt emot din gåva, som ger oss möjlighet att glädja kvinnor och barn under deras svåra förhållanden.

Tack för din gåva!
PG: 15 75 37-2
Swish: 123 28 25 26 3

Köp ett armband och stöd oss!

Till förmån för utsatta barn och kvinnor säljer vi armband vackra armband med kvinnosymbolen och ordet kraft – Kvinnokraft! Armbanden finns i färgerna: vitt, svart, rosa, rött och ljusblått.

Pris för armband: 100kr
Pris för armband + 1 års medlemsskap: 150kr
Eposta din besällning inklusive din postadress till styrelsen@jarfallakvinnojour.se och ange vilken/vilka färger du önskar samt swisha det aktuella beloppet till 12 28 25 26 3.

Blir sponsor eller samarbetspartner

Vi samarbetar med andra organisationer, föreningar och företag inom kommunen. Samt arbetar tillsammans Järfälla kommun och myndigheter

Det kan handla om både ekonomiskt eller praktiskt stöd. T ex i form av saker till vårt skyddade boende eller tjänster som vi kan erbjuda våra hjälpsökande och deras barn.

Är ditt företag intresserade av att stötta och/eller samarbeta med vår verksamhet – kontakta oss på styrelsen@jarfallakvinnojour.se


Ett stort tack till våra samarbetspartners och sponsorer – ert stöd och vårt gemensamma arbete gör skillnad för utsatta kvinnor och barn.

Partners – Järfälla kommun, IKKR Kvinnojouren Nina, Unizon, Socialstyrelsen, Scandinavian Risk Solution, Järfälla FC

Sponsorer – Elgiganten Barkarby, Odd fellow ordern, Curves,


bli medlem

Medlemsavgiften är 100:- per år. Som medlem får du vårt föreningsbrev några gånger per år och blir inbjuden till våra aktiviteter. Du har som medlem rösträtt på årsmötet.
Du blir medlem genom att göra en inbetalning till plusgiro 15 75 37-2 eller swisha till 123 28 25 26 3
Vänligen e-posta oss när du har gjort din betalning så att kan vi hålla dig uppdaterad och informerad om vad som händer i föreningen.

Som medlem godkänner du våra stadgar.

Integritetspolicy för medlemmar: Vi följer den EU-lag som träder i kraft 25 maj 2018 och som syftar till att skydda din integritet på nätet. I korthet betyder det att du som medlem har rätt att få veta vilka uppgifter vi har lagrat om dig, (Vi registrerar endast in e-postadresser) var de lagras och självklart få dem raderade i vår databas när du så önskar. Vi lämnar aldrig ut dina kontaktuppgifter till tredje part. Har du frågor kring dina personuppgifter eller önskar göra ändringar är du välkommen att kontakta susanne.de.lorenzi@comhem.se

VILL DU ARBETA SOM VOLONTÄR?

Är du över 18 år och intresserad av att arbeta ideellt som jourkvinna hos oss med våldsutsatta kvinnor och barn?
Som jourkvinna utgör du en viktig del av vår verksamhet, för att stödja kvinnor och barn som behöver dig i sin vardag genom exempelvis samtal eller praktisk hjälp. Vi har behov av hjälp både dag-/kvällstid samt helger, så all hjälp är välkommen!
Vi söker personer med olika bakgrund och i olika åldrar, gärna bosatta i Järfälla kommun eller omnejd.
Som jourkvinna får du en kostnadsfri grundutbildning som ger dig kunskaper om våld i nära relationer, samtalsmetodik samt andra verktyg som är användbara i det praktiska stödarbetet.
Skriv ett mejl till oss med en kort beskrivning av dig själv, vad du gör, hur ofta du kan ställa upp och varför du vill bli jourkvinna. Bifoga gärna ditt CV och skicka din ansökan till: kontakt@jarfallakvinnojour.se

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ FACEBOOK 🙂

Visste du att vi har en Facebook-sida?  Den syftar till att skapa större engagemang, spridning och kunskap kring de frågor som vår verksamhet arbetar för.  Följ oss,  gilla och dela gärna våra inlägg om du vill vara med och bidra till ett minskat våld i samhället. Tack för ditt stöd!

Tack för att du vill vara med och göra skillnad!

Stäng meny